sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kierrätystehtaan terveisiä

Eilen olin Kierrätystehdas-tapahtumassa. Ja eipä ollut pettymys tänäkään vuonna. Enemmän mielestäni pitäisi järjestää tuollaisia teematapahtumia, jossa on pienyrittäjiä esittelemässä teemaan kuuluvia tuotteitaan ja vapaapääsy. 

Välillä väenpaljous meinasi ahdistaa ja ilmaistorilla osa hamstrasi tavaraa niin paljon, että melkein alkoi heikottamaan. Itsekin vein sinne kassillisen tarpeetonta tavaraa, ja hyvä että ehdin ne pöydälle laittaa kun kaikki oli jo viety. Löysin sieltä torilta 3 kirjaa (1 uutiskirja, 1 karttakirja ja 1 tavallinen). Näitä meinaan käyttää askarteluissa. Lisäksi nappasin mukaan pari miesten puvuntakkia. Ne on nyt pakkasessa, jotta mahdolliset örkit kuolee. Oikein sormet jo syyhyää, että pääsisin niitä leikkelemään, mutta niistä myöhemmin.
Yhteen työpajaan osallistuin ja siinä pajassa tehtiin muistikirja vanhasta kirjasta. Oli todella kivaa sommitella vanhoja sivuja ja valkkailla nätit kirjankannet tuohon vihkoon. Järjestelyissä olisi ollut kyllä parantamisen varaa sillä halukkaita vihontekijöitä oli todella paljon. Ehkä ensivuonna järjestelyt on hoidettu paremmin. Jos aikaa (ja hermoja) olisi ollut enemmän olisin ehdottomasti halunnut ommella Varustelekan pajassa läppäripussin armeijakankaista. Kuulin, että pajassa oli aivan huippuvetäjät neuvomassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti