perjantai 18. toukokuuta 2012

Tervetuloa kesä!

Nyt saa kesä tulla, sillä parveke alkaa minulla olla viimeistä silausta vaille valmis. Parveketeema minulla tänä vuonna on japanilainen eden. Se näkyy maltillisina värivalintoina ja kivi-vesiaiheilla. Suomalaista talonpoikaistyyliä löytyy vähän myös mausteena. Tässä pieni kurkistus miltä siellä nyt näyttää:


Kirpparilta löytynyt kolmen euron kattila toimii hyvin kukkaruukkuna. Aurinkopatjan olen tuonut tuliaisina Bangkokista. Siinä on ihana lötkötellä ja vaikka lukea kirjaa.


Viimekesänä näissä korkeissa, harmaissa ruukuissa minulla oli istutettuja tuijia, mutta polttava aurinko oli kärventänyt ne jo juhannukseen mennessä. Nyt ihan testimielessä istutin nämä sisäkukat. Veikkaan että nämä joko kuolevat aika nopeasti, tai sitten innostuvat kasvamaan oikein kunnolla.Tämä tiili on viimekesän arkarteluita. Tiili on löytö luonnosta ja maalasin sen tuputtamalla akryylimaalia. Mustalla akrlyylimaalilla leimailin siihen tuon tekstin. Hyvin maali pysyi tuossa pinnassa, vaikka tiili viettikin talven parvekkeella lumihangessa.

Liljatkin ovat jo nupuillaan ja olenkin niitä pitänyt jo reilun viikon parvekkeella. Aluksi toin ne yöksi sisälle kun pelkäsin, että ne ovat herkkiä kylmälle, mutta hyvin ne ovat pärjänneet. Näyttää kovasti siltä, että joudun ostamaan niille paaaaljon isommat ruukut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti