maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kierrätys kunniaan

Haluaisin muistuttaa, että ensiviikolla 5.-6.5. on taas Helsingin Kaapelitehtaalla Kierrätystehdas-tapahtuma. Se on mielestäni yksi mielenkiintoisimmista tapahtumista pääkaupunkiseudulla. Paikalla on pieniä yrityksiä, jotka myyvät kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita, workshoppeja, kierrätyspiste sekä ilmaistori.

Viimevuonna en itse päässyt osallistumaan tähän tapahtumaan töiden vuoksi, mutta tänä vuonna pyysin kyseiseksi viikonlopuksi vapaata ajoissa. Olen menossa paikalle lauantaina heti aamusta ja odotan päivää jo innolla. Viimeksi ilmaistorilta löytyi mahtavia askartelutarpeita ihan ilmaiseksi. Nappasin silloin mukaani mm. vanhan kattilankannen ja siitä askartelin keittiöni seinälle tämän koristeen:


Kattilankannen taakse liimasin pätkän pitsinauhaa, jolla sen saa seinälle ripustettua ja kannen sisäuraan liimasin vanhan helminauhan, joka oli mennyt rikki. Saa nähdä mitä aarteita ilmaistorilta tänä vuonna löytyy. Itsekin olen kerännyt sinne vietäväksi kaikkea tarpeetonta. Toisen roska on toisen aarre.. Niin se vain menee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti