tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kierrätetty nahkatakki

Kirpparitäti nauroi mulle, taas. :) Hän on kyllä aivan ihastuttava vanhempi rouva, jonka kanssa olen hieronut kauppoja ennenkin ja tingannut. Ostin vanhan, vähän rikkinäisen nahkatakin 5 eurolla, ja hän vielä kassalla tarkisti, että ostanko tämän oikeasti. No ostin joo. Tässä takki alkuperäisessä kuosissa:


Takki sai roikkua parvekkeella vuorokauden verran ja onneksi silloin oli vielä pakkastakin. Takin sisältä löytyi mm. liimatut murenevat olkatoppaukset. Slurps! 


Takin hihat olivat tikkinahkaa ja niistä ompelin tallaisen pikkulaukun. Vöitäkin kävin toisena päivänä ostamassa kasan, mutta mikään niistä ei oikein mielestäni istu tähän. Tämä vyö näyttää valmiissa laukussa vähän punakalta. Varmaan vaihdan sen kun löydän paremman.


Tuo vanha, kulunut nahka on kyllä aivan ihanan tuntuista kädessä. Vuorikankaan kaivoin kangasjemmastani. 


Näitä nahkavöitä tuli ostettua vähän enemmänkin :) Tuo tummanpunainen menee kyllä ihan käyttöön tunikoiden kanssa. Ja luultavasti tuo kaikista paksuin. Muut käytän askartelu- ja käsityötarkoituksiin. Olisin halunnut tuosta nahkatakista ommella myös ihan perus kauppakassityyppisen laukun, mutta nuo nahkapalat ovat kyllä aika pieniä ja ensi kerralla pitää ostaa sellainen missä on vähemmän taskuja ja saumoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti