lauantai 21. tammikuuta 2012

Konbanwa!

Konbanwa tarkoittaa japaniksi iltaa... Ja se sopii hyvin aiheeseen kun fiilistelen täällä japanilaista ruokaa. Tein äsken kiosoja ja mielestäni ne voi ihan hyvin laskea käsityöosastolle!! Jauhelihan sekaan lisäsin valmiin mausteseoksen ja raastin sipulia joukkoon. Sitten jauhelihaseos valmiin lätyn sisälle, vähän kostutusta reunalle ja lätty puoliksi.


Nämä valmiit lätyt paistoin voissa paistinpannulla. Paistamisen loppuvaiheessa lisäsin pari ruokalusikallista vettä ja sitten vain kansi päälle ja pari minuuttia haudutusta. Kiosot kuuluu syödä pehmeinä, mutta mielestäni ne maistuvat rapsakoina aivan yhtä hyviltä. Vähän kyllä jäi harmittamaan, että minulla ei ollutkaan jääkaapissa soijakastiketta, mutta maistuivat nämä kyllä todella hyviltä myös sweetchilikastikkeen kanssa.


Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti