torstai 19. tammikuuta 2012

Iltasatuja...

Olen löytänyt kirjaston ihmeellisen maailman ihan uudella tavalla. Kirjaston nettisivuilta etsin mielenkiintoisia kirjoja ja varaaminenkin on vain parin klikkauksen päässä. Tänäänkin tuli Kirjastosta tekstari, että varaamanne kirja on nyt noudettavissa. Helppoa ja ei tarvitse siellä hyllynvälissä käydä möyryämässä ja moneen kertaan metsästämässä olisiko juuri se kirja nyt paikalla.


Jokaisen kirpparimyyrän perusopus on kyllä ehdottomasti Retroaarteet -kirja, josta saa hyvän peruskatsauksen astioista, kankaista, huonekaluista yms. Kirjassa on myös kivaa se, että sieltä löytyy myös muutamista tuotteista hintaesimerkkejä ja luetteloita merkeistä, joita kannattaa pitää silmällä.


Kirjasta oppii myös ihania uusia sanoja, kuten esim. plastiikki! :) 70-luvun muoviastioita on mielestäni ollut aika vähän liikkeellä ainakin niissä paikoissa, joissa minulla on tapana kierrellä. Se johtuu varmaan siitä, että niitä ei ole kovin paljon arvostettu ja moni on ne hävittänyt siivousvimmoissaan.


Samanlaisia kattiloita ja emaliastioita kuin ylläolevassa kuvassa minulla on lapsena ollut leikeissä hoitotädin hiekkalaatikolla. Voivoi, miten kivoilta nämä näyttäisivätkään yksinkertaisen, valkoisen keittiön avohyllyllä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti