sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Ei menny niin kun Strömsössä

Olen seurannut muutamaa blogia aktiivisesti jo pidemmän aikaa ja miettinyt, että meneekö toisilla kaikki joka kerta ihan täydellisesti. Itse tykkään kokeilla uusia juttuja ja tällä kertaa ainakin minun on tunnustettava, että tämä kokeilu ei ihan onnistunut...

Ideani oli mielestäni mitä mainioin. Halusin tehdä ystävälleni erikoisen synttärikortin. Aluksi otin mustaa pahvia, ja leimasimen sivelin Domestoksella ja leimailin pahville tarkoituksena saada eläväistä onnittelutekstiä. Tähän saakka onnistuin ihan hyvin. Sitten otin esille helmiäiskohoväriä ja yritin yhtä onnea -tekstiä sillä korostaa. Väri oli ilmeisesti seissyt jonkin aikaa ja teksti meni ihan pilalle. Liimailin korttiin vielä vähän helmiäiskoristeita. Tässä vaiheessa kortti näytti jo vähän kamalalta, mutta totuus paljastui vasta kun helmiäiskirjoitus oli kuivunut. En lähettänyt ystävälleni tätä korttia! :)

Olen ennenkin kokeillut Domestosta leimailuun ja se on toiminut yllätävän hyvin. Pahvin väri haalistuu oikein hyvin. Veikkaan kyllä, että askartelukaupat eivät tätä taktiikkaa suosittele, mutta omat leimani ovat säilyneet ihan hyvin kun ne on käytön jälkeen pessyt huolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti